פאי דלעת אלגנטי
פאי דלעת אלגנטי דורש כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 351 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתאים ל-16 מנות. תמורת $1.19 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מילוי עוגת גבינה פילדלפיה קרטון, מלח, אגוזי פקאן מזוגגים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. מרק פאווה ותרד אלגנטי , חג הודיה אינטימי , ופשטידת שיפון דלעת עם קרום שוקולד כפול דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
פורסים כל דף מאפה לתבנית 9 אינץ'. צלחת פאי; קצוות חליל. בקערה גדולה טורפים את מלית הפאי, החלב והביצים עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים לקרום. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
אופים ב-425 מעלות למשך 15 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 35-40 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
הסר נייר כסף. מצננים על רשתות.
בקערה גדולה מערבבים את מלית עוגת הגבינה, התוספת המוקצפת והמלח.
מורחים על פשטידות; מפזרים אגוזי פקאן. מקררים שאריות.