קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת אני

פאי דלעת אני
פאי דלעת אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 63 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, מחית דלעת, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת גבינה עוגת דלעת צ'ורו דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוסיפים את הסוכר בהדרגה למחית הדלעת. מקציפים היטב ומערבבים בקמח, מלח ותבלינים. מערבבים פנימה את סירופ התירס ומקציפים היטב. מערבבים פנימה את הביצה הטרופה מעט, ואז מוסיפים לאט את החלב המאודה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
דלעת משומרדלעת משומר
סירופ תירססירופ תירס
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
3
יוצקים את הבלילה לקליפת הפשטידה הלא אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
4
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות פשטידה למשך 30 דקות נוספות או עד שסכין המוחדרת לתערובת יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין