פאי דלעת אני
פאי דלעת אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 63 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, מחית דלעת, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת גבינה עוגת דלעת צ'ורו דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מוסיפים את הסוכר בהדרגה למחית הדלעת. מקציפים היטב ומערבבים בקמח, מלח ותבלינים. מערבבים פנימה את סירופ התירס ומקציפים היטב. מערבבים פנימה את הביצה הטרופה מעט, ואז מוסיפים לאט את החלב המאודה, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לקליפת הפשטידה הלא אפויה.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) למשך 10 דקות ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות פשטידה למשך 30 דקות נוספות או עד שסכין המוחדרת לתערובת יוצאת נקייה.