פאי דלעת ג'ינג'ר-שטרויזל לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר חום, דלעת אריזה מוצקה, אגוזי מלך וקמח. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוגת דלעת ג'ינג'ר שטרויזל, פאי דלעת עם ג'ינג'ר שטרויזל, ו פאי דלעת ג'ינג'ר עם שטרויזל.
וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם בחירה מצוינת לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. ריקו אפרסק מוסקטו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
ריקו אפרסק מוסקטו
ענבים נקצרים בספטמבר ונמעכים מיד לקבלת חובה המובהרת ואז מסוננים. חובה מאוחסן ב 32 מעלות פרנהייט מותר להתחמם רק לפני הביקבוק, החל תהליך התסיסה שלה. לאחר מכן משולבים התירוש עם בסיס מוסקטו, שמביא את המתיקות והנוצץ המבעבע למוצר המוגמר. התערובת מתבהרת ומתייצבת ואז מסוננת כדי להבהיר אותה. מתכון מסורתי סודי של טעמים אפרסק טבעי נוסף לאחר מכן לשחרר את ההערות הייחודיות של אפרסק בשלים.ריקו אפרסק מוסקטו הוא קוקטייל מבוסס מוסקטו ורוד בהיר עם ניחוחות טבעיים עזים של אפרסק ומשמש. טעמו המתוק והעשיר משולב עם חומציות מאוזנת וגימור תוסס רענן.