פאי דלעת פרלין השני
פאי דלעת פרלין השני הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, מחית דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 36%. מתכונים דומים: פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, עוגת מחבת פרלין דלעת + איך מכינים מחית דלעת ביתית, ו פלאן דלעת עם פרלין זרעי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) בקערה קטנה משלבים אגוזי פקאן, 1/3 כוס סוכר חום וחמאה. לחץ בחוזקה לתחתית קליפת העוגה הלא אפויה.
מוציאים את הקרום מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל -325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס)
בקערה גדולה שלבו ביצים, דלעת, 2/3 כוס סוכר חום, קמח, ציפורן, מייס, קינמון, מלח וג ' ינג ' ר. מערבבים פנימה שמנת עד שהתערובת חלקה וקרמית.
יוצקים לתוך קליפה אפויה חלקית.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 עד 45 דקות, או עד להתייצבות המילוי.