פאי הרועים של חג המולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אירופאים לאוסף שלך, פאי רועים של חג המולד עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-52 גרם שומן. תמורת $2.15 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 6. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם לחג המולד. אם יש לכם שמנת, בצל, בשר בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 66%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פשטידת רועים של פוסט חג המולד, פשטידת רועים טורקיה שמנת (המכונה שאריות רועים של חג ההודיה!), ופשטידת קוטג' אירית | פאי רועים.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מטגנים את הבצל בשמן צמחי. כשהבצל רך מוסיפים את בשר הבקר הטחון, מפרקים אותו בכף עץ ומשחימים. מערבבים רוטב עגבניות וירקות מעורבים. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר עם מים רותחים ומומלחים, מבשלים את תפוחי האדמה כ-20 דקות או עד שהמזלג מתרכך.
מסננים היטב ומחזירים לסיר. מקציפים את תפוחי האדמה במיקסר חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים חלב, חמאה ושמנת חמוצה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל. התאם את העקביות עם עוד חלב, אם תרצה.
עקוב אחר ההוראות על הקופסה להכנת בלילת לחם תירס.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
משמנים קלות 6 (8 אונקיות) רמקינים עם ספריי בישול נון-סטיק.
מורחים את הפירה בתחתית כל רמקין מוכן, מפזרים אותם בצורה אחידה בעזרת מרית גומי. לאחר מכן מוסיפים את מלית הבשר, מפזרים את זה באופן שווה על הפירה.
יוצקים את בלילת לחם התירס באופן שווה על שכבת הבשר בכל רמקין.
אופים כ-30 דקות עד שלחם התירס מבושל ומזהיב מלמעלה.