פאי הרועים של לורי
פאי הרועים של לורי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1640 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצל, קליפה של עוגה לא מוסוות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאי הרועים של לורי, פשטידת רועים, ו עוגת הקוקוס של לורי אוסטין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 דקות, או עד מכרז.
מסננים ומחית עם מרגרינה וחלב עד חלקה למדי.
בינתיים, להתפורר בשר טחון למחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון. מבשלים ומערבבים עד הבשר הוא השחמה; לנקז עודף שומן.
מניחים את תערובת הבשר והבצל לתוך החלק התחתון של קליפת העוגה, לשפוך את התירס בסגנון שמנת על זה.
מורחים פירה כדי לכסות את החלק העליון של העוגה.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד קרום העוגה ותפוחי האדמה הם חום זהוב.