פאי השחמט של אבא
. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חלבונים ביצה, תמצית לימון, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו אנגוס בארן עוגת שוקולד שחמט, עוגת שחמט, ו עוגת שחמט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. תניח בצד. בקערה נפרדת, שמנת יחד מרגרינה וסוכר.
מערבבים בקמח, ולאחר מכן 1/2 כוס חלב.
מוסיפים חלמונים, תמצית וניל ותמצית לימון.
מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים את שאר 1 כוס חלב.
מקפלים בעדינות חלבונים לתערובת חלב.
יוצקים חצי תערובת לתוך כל קונכיה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. הפחת חום ל-325 מעלות F (165 מעלות C) ואפה 35 עד 40 דקות נוספות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.