פאי טחון מקפיא (פשטידות בשר טחון)
ממקפיא פשטידות בשר טחון דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם קינוח קצרמאפה, בשר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידות בשר טחון, עוגות קציצות חמוציות, ו פשטידות בשר טחון משובצות יהלומים.
הוראות
מרדדים קצת יותר ממחצית המאפה על משטח קמח מאובק כדי על עובי של מטבע 1. חותמת עיגולים של מאפה כדי קו החורים של פח לחמניה 12-חור חותך 8cm צריך להיות בערך נכון. גלגל מחדש את הקישוטים עד שכל 12 החורים יהיו מרופדים.
כפית קצת mincemeat לתוך כל אחד, ואז לגלגל את המאפה שנותר עם קצת יותר קמח. השתמש 6cm מחורץ או חותך עגול רגיל לחתוך 12 מכסים. למעלה mincemeat עם מכסים מאפה, לדחוף את הקצוות כדי לאטום, ואז לתקוע 1-2 חורים קטנים לתוך כל אחד כדי לאפשר קיטור לברוח. לעטוף את כל המגש היטב בסרט נצמד. ישמור במקפיא עד 3 חודשים.
לבשל, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
הסר את פשטידות בשר טחון מהמקפיא מברשת את החלק העליון של כל עם קצת חלב.
אופים במשך 20-22 דקות או עד המאפה הוא זהב פריך ואת צנרת מילוי חם.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי בתפריט? נסה זיווג עם Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג