קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי כמהין

פאי כמהין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי כמהין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -50 דקות. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ רשת מזון דורש שמנת כבדה, וניל, שוקולד וחצי מתוק. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. נסו פאי כמהין מנטה, עוגת כמהין שוקולד, ו עוגת כמהין שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
למילוי הכמהין, בסיר, הביאו 2/3 כוס שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את 6 אונקיות שוקולד צ ' יפס בקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו לעמוד במשך 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לטאטא עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מורחים כמהין מילוי על החלק התחתון של חתיכת מוכןחלודה. להקפיא במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
בינתיים, למילוי השוקולד המוקצף, בסיר כפול או במיקרוגל על הספק נמוך, מחממים את 6 אונקיות השוקולד צ ' יפס עם 1/2 כוס מהקרם עד שהשוקולד פשוט נמס, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה צוננת, מכים את תערובת השוקולד, נשאריםמנטה 1 כוס שמנת וניל עד פסגות רכות טופס (טיפים סלסול).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מורחים את תערובת השוקולד המוקצפת על מילוי הכמהין בקרום. מכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
לציפוי, רגע לפני ההגשה, מקציפים 1 כוס שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שהוא מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים סוכר של קונדיטורים ושוט עד שנוצרות פסגות נוקשות (טיפים עומדים ישר).
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
10
מורחים את הקצפת מעל החלק העליון של הפשטידה. בעזרת פומפיה או קולפן ירקות מכינים חתיכות או שבבי שוקולד חלב, שוקולד לבן ושוקולד חצי מתוק או מריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולד חלבשוקולד חלב
לימון גומילימון גומי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיהפומפיה
11
מקשטים עוגה עם חתיכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.