קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים.

פאי ליים.
פאי ליים. צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 417 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חלב מרוכז, פירורי קרקר גרהם, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם עם סוכר וחמאה מומסת. לחץ לתוך צלחת פאי 9 אינץ ואופים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להפריד 2 של הביצים, הצבת שני חלבונים ביצה לתוך קערת ערבוב. שמור את החלמונים בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
לחלמונים מוסיפים ביצה שלמה, מיץ ליים וחלב מרוכז ממותק.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לייםמיץ ליים
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
6
להקציף עד חלקה. עם להבי מיקסר נקיים או מצורף להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם מלח וקרם של טרטר עד נוקשה, אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
7
יוצקים מילוי לתוך קרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים 325 מעלות f שחומם מראש (165 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להקפיא 4 שעות ללילה. ממש לפני ההגשה, קרם שוט כדי ליצור פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
10
מגישים מעוטרים עם קצפת ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פרוסת לייםפרוסת ליים