פאי ליים.
פאי ליים. צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 417 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם חלב מרוכז, פירורי קרקר גרהם, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם עם סוכר וחמאה מומסת. לחץ לתוך צלחת פאי 9 אינץ ואופים במשך 5 דקות.
להפריד 2 של הביצים, הצבת שני חלבונים ביצה לתוך קערת ערבוב. שמור את החלמונים בקערה אחרת.
לחלמונים מוסיפים ביצה שלמה, מיץ ליים וחלב מרוכז ממותק.
להקציף עד חלקה. עם להבי מיקסר נקיים או מצורף להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם מלח וקרם של טרטר עד נוקשה, אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת מילוי.
יוצקים מילוי לתוך קרום אפוי חלקית.
אופים 325 מעלות f שחומם מראש (165 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות או עד שנקבע.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז להקפיא 4 שעות ללילה. ממש לפני ההגשה, קרם שוט כדי ליצור פסגות נוקשות.
מגישים מעוטרים עם קצפת ופרוסות לימון.