קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פאי ליים מפתח פלאפי

פאי ליים מפתח פלאפי
פאי ליים מפתח פלאפי דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 166 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם ציפוי מוקצף מקרטון, קרטונים יוגורט ליים מפתח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 24%. מתכונים דומים: פאי ליים מפתח פלאפי (מצית ), אפוי מפתח ליים פאי סופגניות {מפתח ליים בלוג המפלגה}, ו עוגות פאי ליים מפתח-פשטידות ליים מפתח הפוכות.

הוראות

1
בקערה גדולה, ממיסים ג ' לטין במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים יוגורט. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד סט.

יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן

מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג הקציר המאוחר וסוביניון בלאן הקציר המאוחר הם הבחירות המובילות שלי לפאי ליים מפתח. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. לה ספינטה ביאנקוספינו מוסקטו ד ' אסטי עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
הספינטה ביאנקוספינו מוסקטו ד ' אסטי
הספינטה ביאנקוספינו מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. טרי ובלתי ניתן לעמוד בפניו, עם שמץ של אגס ומנדרינה חריפה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה ובטעמי הפירות המבריקים המזכירים פרי אבן, קלמנטינה ורמז לדבש.