פאי ליים מפתח קרום קוקוס
פאי ליים מפתח קרום קוקוס הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 430 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם סוכר, ביצה, גרידת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 24%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו מקדמיה מפתח ליים פאי, 3 1/2 אינץ מיניאטורות מפתח סיד פשטידות, ו עוף ליים קרום קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים קלות צלחת פח טארט בגודל 9 אינץ ' בתרסיס ירקות ללא מקל. בקערה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ו -1 / 4 כוס הקוקוס. בעזרת אצבעות או בלנדר מאפה, עבדו בחמאה עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מפזרים על 2 עד 3 כפות ממי הביצה ומערבבים יחד. יוצרים לדיסק ועוטפים בניילון. מקררים לפחות 1/2 שעה.
מרדדים את הבצק לסיבוב בגודל 9 1/2 אינץ ' ומשתלבים בתבנית הטארט.
מערבבים יחד את 2 כוסות הקוקוס הנותרות, חלבוני הביצה, סוכר הקונדיטורים והווניל. לחץ קלות על התערובת על דפנות הפח. מצננים למשך 30 דקות ואז אופים בתנור שחומם מראש ל -375 מעלות למשך 8 דקות, עד שהוא פשוט מוגדר.
מילוי ליים מפתח: בקערה מערבבים יחד את החלמונים, החלב המרוכז הממותק, גרידת ליים מפתח ומיץ.
יוצקים אותו לתוך הקליפה ואופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות במשך 18 דקות ופשוט להגדיר. מניחים על מתלה להתקררות, מקררים עד להתקררות.