פאי ליים קפוא
פאי ליים קפוא יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 392 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-28 דקות. לך לחנות ותביא ליים, חמאה, מיץ ליים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר וסוכר חום. מערבבים בחמאה מומסת. לחץ על התערובת בחוזקה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת בצורת האביב 10 אינץ'.
אופים במשך 8 דקות ולתת את הקרום להתקרר לחלוטין לפני הפצת מילוי העוגה על זה.
בקערה גדולה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח קרם עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף את הסוכר חלב מרוכז לערבב לשלב. מקציפים במיץ ליים, גרידת ליים, וחצי וחצי. לאחר התערובת כפי שהגיע טעם הרצוי עקביות, עוגה להפיץ בעדינות מילוי על קרום מקורר. לכסות ולהקפיא במשך 4 עד 6 שעות או עד המשרד.
חותכים לתוך טריזים ומקשטים עם פרוסות סיד טרי, לשרת קר.