פאי ליים קפוא
מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, חלב מרוכז, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, פאי ליים קפוא, ו פאי ליים קפוא.
הוראות
מערבבים פירורים, קוקוס וחמאה במעבד מזון; דופק 3 עד 4 פעמים או עד מעורבב. הקש תערובת שווה בצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מקציפים חלמונים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 8 דקות או עד חיוור.
להוסיף חלב הבא 3 מרכיבים; לנצח עד מעורבב.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 5 דקות או עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה.
מפזרים 1/2 כוס פירורי קרקר גרהם. להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מקשטים עם קליפת לימון, אם תרצה.
* שימו לב: ביצים מפוסטר מחוממות להרוג כל חיידקים בתוך או על קליפות ביצים. ניתן להחליף ביצים רגילות, לא מבושלות.