פאי לימון קפוא
פאי לימון קפוא דורש כ 4 שעות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. אם יש לכם מיץ ליים מפתח, חלבונים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 51%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי לימון קפוא, פאי לימון קפוא, ו פאי לימון קפוא.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם בהירים ואווריריים מאוד.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ומקציפים עד לנפח כפול. מערבבים במיץ ליים.
מכניסים למקרר תוך כדי הקצפה של לבנים.
בקערת ערבוב גדולה מזכוכית או מתכת מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים בהדרגה סוכר לבן ושמנת אבנית, ממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מקפלים בעדינות לבנים לתערובת חלמון.
יין מומלץ: Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, קציר מאוחר סוביניון בלאן
פאי ליים מפתח עובד ממש טוב עם מוסקטו ד ' אסטי, ריזלינג קציר מאוחר וסוביניון בלאן קציר מאוחר. מכיוון שעוגת ליים מפתח היא די טארט, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה כדי לאזן אותה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי (חצי בקבוק). יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
לה ספינטה בריקו קוואליה מוסקטו ד ' אסטי (חצי בקבוק)
צהוב עם השתקפויות ירוקות. מתוק וסקסי, תפוח ירוק פריך להפליא ויערה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה ובטעמי הפירות המבריקים המזכירים תפוח, אגס מתובל ודבש.