פאי לימון קפוא
פאי לימון פרוסטי הוא קינוח שמגיש 8. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, ביצים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בלונדיניות לימון עם זיגוג לימון , גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד ולחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון .
הוראות
בסיר קטן מערבבים את הסוכר, מיץ הלימון, החמאה והמלח; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס והחמאה נמסה.
להקציף כמות קטנה של תערובת סוכר לביצים; להחזיר הכל למחבת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות או שהיא סמיכה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף מתכת. מקררים עד לצינון מלא.
מורחים מחצית מהגלידה לתוך הקרום; להקפיא למשך שעה או עד להתייצבות. מכסים במחצית מתערובת הלימון; להקפיא למשך שעה או עד להתייצבות. חזור על שכבות. מכסים ומקפיאים למספר שעות או ללילה.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בציפוי מוקצף, נענע וקליפת לימון אם רוצים.