קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

(כמעט) הרולדן של סבתא שלי

(כמעט) הרולדן של סבתא שלי
(כמעט) הרולדן של סבתא שלי נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 565 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייק פלטירון, מלח ופלפל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו הרולדן של סבתא שוורץ, רולדן, ו רולדן או רינדרולדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-נמוכה, מבשלים את הבייקון מספיק כדי לעבד את השומן, ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים את הסטייקים ושוכבים שטוחים על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מברישים את הצד העליון של הפרוסות עם מספיק חרדל רק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4
בקערה קטנה זורקים יחד חצי מהבצל עם התענוג החמוץ והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ להתענגמלפפון חמוץ להתענג
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
מורחים את תערובת הבצל על הבשר. החל מהקצה הקצר, גלגל את הבשר בסגנון ג ' לירול, ואבטח בעזרת חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מחממים את השמן בסיר כבד בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, ומשחימים את כל צידי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מוציאים את הבשר מהתבנית, ומוסיפים את יתרת הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מתפיחים את התבנית עם היין ואז מוסיפים פנימה את העגבניות המשומרות (עם המיץ שלהן).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מקננים את הבשר חזרה לתבנית, מביאים לרתיחה, מכסים ואז אופים עד שהבשר רך, בערך 90 דקות. הופכים את הבשר פעם אחת באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)