(כמעט) הרולדן של סבתא שלי
(כמעט) הרולדן של סבתא שלי נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 565 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייק פלטירון, מלח ופלפל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו הרולדן של סבתא שוורץ, רולדן, ו רולדן או רינדרולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-נמוכה, מבשלים את הבייקון מספיק כדי לעבד את השומן, ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים את הסטייקים ושוכבים שטוחים על קרש חיתוך גדול.
מברישים את הצד העליון של הפרוסות עם מספיק חרדל רק לציפוי.
בקערה קטנה זורקים יחד חצי מהבצל עם התענוג החמוץ והבייקון השמור.
מורחים את תערובת הבצל על הבשר. החל מהקצה הקצר, גלגל את הבשר בסגנון ג ' לירול, ואבטח בעזרת חוט מטבח.
מחממים את השמן בסיר כבד בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, ומשחימים את כל צידי הבשר.
מוציאים את הבשר מהתבנית, ומוסיפים את יתרת הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מתפיחים את התבנית עם היין ואז מוסיפים פנימה את העגבניות המשומרות (עם המיץ שלהן).
מקננים את הבשר חזרה לתבנית, מביאים לרתיחה, מכסים ואז אופים עד שהבשר רך, בערך 90 דקות. הופכים את הבשר פעם אחת באמצע הבישול.