פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא
מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עוגיות שוקולד, קצפת, קרם מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים, שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, ו ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן.
הוראות
תרסיס זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה עם תרסיס nonstick. טוחנים היטב עוגיות שוקולד וסוכר במעבד. תערובת בחמאה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה. להקפיא.
מערבבים חלב ומלח בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
להקציף חלמונים ביצה קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לאותו סיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, כ 6 דקות.
מוסיפים שוקולד לבן וחמאה; להקציף עד חלקה.
להעביר פודינג לקערה גדולה.
להקציף בcrème de mente וcrème de cacao. מניחים פודינג על קערה גדולה אחרת של מי קרח עד קר ועבה אבל לא להגדיר, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
קצפת בקערה בינונית עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים 1/3 של קצפת לתוך פודינג. מקפלים הנותרים קצפת.
יוצקים מילוי לקרום. להקפיא לפחות 5 שעות או עד 2 ימים.