קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא

פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא
מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עוגיות שוקולד, קצפת, קרם מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים, שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, ו ריבועי מוס שוקולד מוס קפואים-שוקולד לבן.

הוראות

1
תרסיס זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה עם תרסיס nonstick. טוחנים היטב עוגיות שוקולד וסוכר במעבד. תערובת בחמאה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה. להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולדעוגיות שוקולד
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי קרמיקהטופס פאי קרמיקה
1
מערבבים חלב ומלח בסיר קטן כבד. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף חלמונים ביצה קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לאותו סיר. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד לבן וחמאה; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
להעביר פודינג לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להקציף בcrème de mente וcrème de cacao. מניחים פודינג על קערה גדולה אחרת של מי קרח עד קר ועבה אבל לא להגדיר, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
קרם דה קקאוקרם דה קקאו
מיםמים
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
קצפת בקערה בינונית עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים 1/3 של קצפת לתוך פודינג. מקפלים הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
יוצקים מילוי לקרום. להקפיא לפחות 5 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
9
מקשטים עם שוקולד מגולח.