פאי מחבת תפוחים הפוך
פאי מחבת תפוחים הפוך יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים מרוכז, קרום עוגה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאי מחבת תפוחים הפוך, מחבת אננס הפוך עוגה, ו עוגת מחבת אננס הפוכה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מערבבים את החמאה, סוכר חום, קינמון, מילוי פאי תפוחים ותפוחים פרוסים בקערה גדולה.
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבת חסינת תנור על חום בינוני גבוה, ומוסיפים את מילוי העוגה. ברגע שהתערובת מתחילה לבעבע, פרוש קרום עוגה על מחבת. עם כף עץ, לדחוף את הקצוות של הקרום לתוך עוגה.
חותכים קיטור חריץ קרום מברשת עם מיץ תפוחים להתרכז ומפזרים סוכר.
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת מגניב 1 שעה לפני חיתוך.