פאי מנגל מלוח
עוגת ברביקיו מלוחה היא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 47 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 614 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר, רוטב חם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 70%. נסו קציצות ברביקיו, קציץ הבשר הטוב ביותר לברביקיו, ו בצל כבוש לברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית, הקפיצו פלפלים ובצל עד לריכוך בעזרת 1 כף שמן.
בקערה, מוסיפים קטשופ, חרדל, מולסה, סוכר חום ורוטב חם.
יוצקים מעל ירקות מוקפצים ומערבבים. מניחים להתבשל יחד במשך 3 עד 5 דקות. שומרים 1/2 כוס רוטב מנגל ומניחים בצד.
מחממים מעשן ל 225 מעלות פרנהייט, מעל שבבי ספוג היקורי.
מתבלים את קת החזיר במלח ופלפל שחור גרוס טרי. הקפד לשפשף היטב.
מניחים על הגריל, סוגרים את הגריל ומבשלים 1 עד 1 1/2 שעות. בשר חזיר עם רוטב ברביקיו. סוגרים את הגריל ומבשלים עוד 20 עד 30 דקות.
כשמוכנים, פורסים לפרוסות 1/2 עד 1/4 אינץ'.
מניחים חזיר לקערה ומערבבים פנימה רוטב מנגל שמור.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לקערה קמח, מלח, סוכר וקיצור.
מוסיפים מים ומערבבים. מחלקים ל -2 כדורים.
מרדדים בצק בעובי 1/8 אינץ'. מרפדים חתיכת בצק 1 לכלי פאי עגול בגודל 9 אינץ'.
מקציפים יחד את הביצה והמים,
מוסיפים חזיר לצלחת העוגה, ואז לוקחים את חתיכת הבצק השנייה ומגלגלים את הבשר. צובטים את הצדדים יחד ומברישים למעלה עם שטיפת ביצים. בעזרת סכין יוצרים 3 חריצים בקרום העליון.
אופים 50 עד 55 דקות או עד להזהבה.;