פאי משי שקדי שוקולד
פאי משי שקדי שוקולד יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 53 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 270 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת ושקדים, סוכר, חמאה וסוכר קונדיטורים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 20% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את שוקולד משי צרפתי (המשי הצרפתי של Copycat Bakers Square) , שוקולד משי פאי ופאי משי שוקולד .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2-3 דקות. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
אופים ב-400 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
למילוי מערבבים סוכר וביצים בסיר קטן עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מצפה את גב כף מתכת ומגיעה ל-160 מעלות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית שוקולד ותמצית שקדים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים עד פושר (90 מעלות), תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה, קרמי חמאה עד שהיא בהירה ותפוחה.
מוסיפים תערובת ביצים מקוררת; מקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
יוצקים לקליפת פאי שהתקררה. מקררים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
מקשטים בקצפת ושקדים אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, Vin Santo, יין פורט, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
קרם שרי, וין סנטו ויין פורט הם הבחירות המובילות שלי עבור סילק פאי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.