קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי משי שקדי שוקולד

פאי משי שקדי שוקולד
פאי משי שקדי שוקולד יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 53 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 270 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת ושקדים, סוכר, חמאה וסוכר קונדיטורים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 20% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את שוקולד משי צרפתי (המשי הצרפתי של Copycat Bakers Square) , שוקולד משי פאי ופאי משי שוקולד .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה, כ-2-3 דקות. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 9 אינץ' משומן. צלחת פאי.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
2
אופים ב-400 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
למילוי מערבבים סוכר וביצים בסיר קטן עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מצפה את גב כף מתכת ומגיעה ל-160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית שוקולד ותמצית שקדים עד לקבלת מרקם חלק. מצננים עד פושר (90 מעלות), תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
בקערה גדולה, קרמי חמאה עד שהיא בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים תערובת ביצים מקוררת; מקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים לקליפת פאי שהתקררה. מקררים לפחות 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8
מקשטים בקצפת ושקדים אם רוצים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
( 23)( 23)

יין מומלץ: קרם שרי, Vin Santo, יין פורט, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

קרם שרי, וין סנטו ויין פורט הם הבחירות המובילות שלי עבור סילק פאי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.