קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

פאי ספגטי טורקיה

פאי ספגטי טורקיה
את המתכון פאי ספגטי טורקיה אפשר להכין תוך כ-40 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 404 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, מלח שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 56% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת ספגטי טורקיה , פאי ספגטי טורקיה , ופשטידת טורקיה וספגטי איטלקית .

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה קטנה את הביצה, גבינת הפרמזן והספגטי. מהדקים את תערובת הספגטי על הצד התחתון והמעלה של תבנית רדודה משומנת של 2 כוסות או 7 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזןרוטב שמנת לסלט איטלקי או פרמזן
ספגטיספגטי
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרואוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
קצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובהקצפת ממותקת ושקדים פרוסים קלויים, לא חובה
2
מורחים בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
לחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובהלחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובה
אורז חום מבושל, מחולקאורז חום מבושל, מחולק
3
מפוררים הודו למחבת; מוסיפים את הפלפל, הבצל והחמאה. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את רוטב העגבניות, מלח שום, אורגנו, מלח ופלפל. כף לתוך קרום ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר Quahogs קצוצים1 ליטר Quahogs קצוצים
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
ספגטיספגטי
איטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץאיטלקי שלם, עגבניות קלופות, סחוט היטב וקצוץ
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)קליפה מלימון אחד (להסיר את כל החרבן הלבן)
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבדבצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
4
מפזרים גבינת מוצרלה. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים5 כוסות אפרסקים טריים או קפואים פרוסים, מופשרים
5
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
-1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים אכילים-1 ראש ברוקולי חתוך לפרחים אכילים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
6
מגישים מיד.