פאי עוגת גבינה מעורפלת פטל
עוגת גבינה סחרחורת פטל דורשת כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 92 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 344 קלוריות . גשו לסופר וקנו קרום קרקר גרהם, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 26% . נסו לחמניות סחרחורות ריבת פטל , יוגורט קפוא אמרטו סחרחר של דולסה דה לצ'ה ושייקים מסובבים מנגו ברי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לתערובת אחידה.
יוצקים לקרום. מורידים 1/2 כוס מילוי פאי בכפות על הבלילה.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסחרור.
אופים 35-45 דקות או עד שהמילוי מתייצב.
מעבירים את שאר מילוי הפטל לכלי מכוסה; מקררים עד ההגשה.
מצננים פאי שעה על רשת. מקררים לפחות שעתיים, מכסים כשהם מתקררים לחלוטין.