פאי פינה קולדה
פאי פינה קולדה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 690 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך דובדבנים, אגוזי פקאן, קרם קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו וידאו פאי פינה קולדה ללא אפייה, פינה קולדה ג'אם, ו פאי פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים קוקוס באופן שווה על תבנית אפייה וטוסט בתנור שחומם מראש 5 דקות, עד חום זהוב.
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי וופל וניל וחמאה מומסת או מרגרינה. לחץ בחוזקה לתוך תחתית וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, להכות יחד גבינת שמנת וקרם קוקוס עד רכות.
מערבבים תמצית רום. מקפלים ציפוי מוקצף, אננס, דובדבנים, ואגוזים.
מפזרים קוקוס קלוי. צ ' יל כמה שעות לפני ההגשה.