פאי פרלינים תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי פרלין תפוח-אגס. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 656 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קרום עוגה, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: פאי פרלין אגס תפוחים, אגס קרמל פאי פרלין תפוחים, ו עוגת בורבון אגס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק תפוחים, אגסים, סוכר מגורען, 1/4 כוס קמח, קינמון ומלח.
מקום 1 קרום עוגה ב ungreased 9 1/2 אינץ ' זכוכית צלחת צלחת עמוקה עוגה; מפזרים קלות עם 1 כף קמח. כפית תערובת תפוחים לתוך צלחת מצופה קרום; נקודה עם 2 כפות חמאה.
מפזרים 1/2 כוס של חתיכות טופי. למעלה עם קרום העוגה השני; חותם וקצוות חליל.
חותכים חריצים בכמה מקומות בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים 50 עד 55 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בסיר 1 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בסוכר חום וחצי וחצי.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים.
מורחים רוטב על גבי עוגה חמה; מפזרים חתיכות טופי שנותרו. מגניב על מתלה קירור 2 שעות לפני ההגשה.