פאי צדפות דרום ג'רזי
החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ג'ון דורי אויסטר בר אויסטר פאן צלי עם חמאת חד קרוסטיני, עוגות ג'רזי, ו ניו ג'רזי איטלקי נקניקיות.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה, כ -10 דקות; מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז, ושומרים את הטפטופים. מפוררים את הבייקון.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית פאי בגודל 9 אינץ ' עם 1 מקרום העוגה.
מחממים 1 כף מטפטפי הבייקון השמורים במחבת על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והפלפל הירוק לטפטופים החמים, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוציאים את הירקות המבושלים לקערה. מגבירים את האש לבינונית ומערבבים 3 כפות מהטפטופים השמורים והקמח יחד במחבת ליצירת עיסה סמיכה. שופכים לאט את השמנת ו -1 כוס הנוזל השמור מהצדפות לעיסה; מבשלים ומערבבים עד שנוצר רוטב סמיך. מקפלים את הבייקון, הצדפות והירקות לתערובת; מתבלים בתיבול פירות ים.
יוצקים את התערובת לקרום הפאי המוכן. מכסים את הקרום הנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-30 דקות.