אם יש לך תחליף ביצה נוזלי, מלח מקף, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
2
מניחים את קוביות הלחם הקלויות למחבת כיכר סטנדרטית מרוססת עם ספריי nonstick ומפזרים שבבי שוקולד באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3
בבלנדר, לשלב סויה, תחליף ביצה, חמאת בוטנים, סוכר חום, ומלח. תהליך במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את התערובת על קוביות הלחם, מוודאים שכל קוביות הלחם מכוסות.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו לעמוד 5 דקות.
6
מניחים צלחת בתנור ואופים עד פודינג הוא מוצק, 45 עד 50 דקות. למעלה עם ציפוי מוקצף ומקשטים עם שבבי שוקולד נוספים ובוטנים קצוצים, אם משתמשים. פרוסה, לשרת, וליהנות!