פאי רועה טלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פאי הרועים של כבש. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו שעועית, מרק בקר, בשר תבשיל טלה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו פאי הרועים של פליאו, פאי רועה טלה, ו פאי רועים מנטה וכבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח והפלפל.
מוסיפים כבש, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת טפלון, כבש חום בקבוצות בשמן על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב העגבניות, המרק ועלה הדפנה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מוסיפים את הבצל, השעועית והגזר; מכסים ומבשלים 20-30 דקות יותר או עד שהבשר והירקות רכים. מחק עלה דפנה.
מעבירים תבשיל לתבנית אפייה משומנת של 5 כוסות. צינור או כף מחית תפוחי אדמה סביב הקצוות.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מסודרים למשך 13-15 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים.