פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים
אם יש לך בערך 1 שעה ו -45 דקות כדי לבלות במטבח, Swede & תפוחי אדמה rösti-עקף פשטידת רועים יכול להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך g / 2oz שוודי, g / 2oz תפוחי אדמה floury, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פשטידת רועים מצופה בטטה, שבת עם רייצ'ל ריי תפוחי אדמה טוט – עקף פשטידת רועים, ו פשטידת דגים מעוטרת ברוסטי.
הוראות
מבשלים את השוודי ותפוחי אדמה במחבת של מים מלוחים רותחים במשך 10 דקות עד מכרז, ואז לנקז ולהניח בצד.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצל והגזר, ומטגנים בעדינות במשך 5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מגבירים את החום למדיום ומבשלים עוד 5 דקות. הפוך את הירקות לקערה.
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים עד להשחמה.
מוסיף את הירקות (לא השוודי ותפוחי אדמה), עגבניות ועגבניות טהורות, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות, ציפוי עם קצת מים אם הבשר נראה קצת יבש.
כאשר השוודי ותפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, באח גס; ואז לזרוק את החמאה המותכת ואת העונה.
עצה תערובת בשר טחון לתוך צלחת עמוקה עמיד, העליון עם השוודי מגורד ותפוחי אדמה, ואז לשים בתנור ומבשלים 40 דקות.