פאי שוקולד לבן ונענע
פאי שוקולד לבן ונענע דורש כ -20 דקות הכנה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 378 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתכון זה אהוב על ידי 327 חובבי אוכל וטבחים. אם יש לכם גבינת שמנת, תערובת פודינג שוקולד, קלתית קרקרים וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 42% . נסו את פאי קרם בננה ושוקולד לבן , עוגיות שוקולד מנטה כפולות של Andes , ולחמניית שוקולד פקאן ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה המתאימה למיקרוגל, חממו את ציפוי הפאדג' בעוצמה גבוהה במשך 12-17 שניות או עד שניתן למרוח אותו.
מורחים על תחתית הקלתית; מניחים בצד.
בקערה קטנה, טורפים גבינת שמנת ותמצית מנטה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חצי כוס חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה את יתרת החלב.
מפזרים מעל תערובת הפודינג; מקציפים במהירות נמוכה במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מסמיכה מעט.
יוצקים לתוך הקלתית. מצננים במשך 25 דקות לפחות.