פאי שעועית פינטו אני
פאי שעועית פינטו אני דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם חמאה, שעועית פינטו, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שעועית פינטו, עוגת שעועית פינטו, ו Tex-Mex פינטו שעועית המבורגרים.
הוראות
שעועית מחית עד חלקה מאוד.
בקערה גדולה, להכות ביצים.
מערבבים שעועית, סוכר, וניל, חמאה מומסת או מרגרינה, וקוקוס עד מעורבב היטב. מחלקים מילוי לקרום העוגה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד שנעשה.