פאי תפוחי אדמה, סלרי וגרוייר.
פאי תפוחי אדמה, סלרי וגרוייר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 735 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שמנת כבדה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: אפיית תפוחי אדמה גרוייר, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו תפוחי אדמה-Gruyère Tartlets.
הוראות
שים את המרק, תפוחי אדמה, טימין, מלח ופלפל בסיר בינוני. מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מכרז, על 5 דקות.
הסר את תפוחי האדמה עם כפית מחוררת ולהעביר לקערה.
מוסיפים את הסלרי והשמנת למרק המבשל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הסלרי רך מאוד והשמנת התעבה, כ -10 דקות.
מוסיפים את תערובת הסלרי לתפוחי האדמה ומקפלים בעדינות לשלב.
בינתיים, שמן שתי מחבתות פיצה 12 אינץ ' או גיליונות אפייה גדולים. לחץ על הבצק לתוך מלבן 9 על 13 אינץ ' על כל מחבת מוכנה.
אופים עד שהבצק מתחיל להשחים, כ -7 דקות. כפית את תערובת תפוחי האדמה על הבצק.
מפזרים את הגבינה מעל ואופים עד הגבינה והקרום הם זהובים, על 15 דקות.
נסה קצת שומר פרוס דק במקום חלק מהסלרי. אתה צריך בסך הכל כוס אחת וחצי של הירקות פרוסים.
המלצה ליין: פינוטג ' הוא ענב ייחודי לדרום אפריקה. זה עושה יין אדום רך, עסיסי, בטעם ברי עם מבטאים מעושנים בדומה סירה. פינוטג ' יהיה נהדר עם הגרייר בצלחת הזאת.