קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים

פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, חמאה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עבור הקרום: עובש קרום טארט לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לכסות עם נייר אלומיניום ולאחר מכן לכסות את הנייר עם שעועית לא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים עד הקרום מתחיל חום, על 20 דקות. לאחר הקרום הוא השחמה, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את השעועית ואת רדיד, ואז להפיץ את החמאה על הפנים של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
עבור המילוי: לקלף, הליבה לחתוך את התפוחים. מסדרים את הפרוסות בתבנית טבעת, החל בקצה החיצוני ונכנס למרכז (התפוחים צריכים להיות מסודרים כדי לאפשר אפילו בישול).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
בקערה, למזג את הסוכר, חמאה מומסת, קינמון ואגוז מוסקט ולאחר מכן לשפוך על התפוחים מסודרים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לציפוי: בקערה נפרדת, להתמזג ביד קמח, סוכר וחמאה. זה צריך להיות תערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
אופים את הטארט עד התפוחים התרככו, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ו לגזום עם ציפוי חמאה מתוק, ואז לחזור לתנור עד הציפוי יש קרום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מתוקהחמאה מתוקה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר מהתנור ולאפשר לנוח 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן