קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פאי תפוחים

פאי תפוחים
פאי תפוחים דורש בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1338 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.91 דולר למנה. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב מרוכז, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו פאי דובדבנים, פאי באטרפינגר, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את החלב המרוכז הממותק עם רסק תפוחים בסיר, ודקים עם מיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מקציפים קינמון; מביאים לרתיחה. מקציפים את הביצים בקערה; להקציף 1 כף מתערובת רסק התפוחים החמה לביצים; להקציף 1 כף נוספת של תערובת רסק תפוחים לביצים, וחזור על הפעולה, תוך ערבוב של 1 כף בכל פעם, עד שכ -1 / 3 מתערובת רסק התפוחים מוקצפים לביצים. מחזירים את תערובת הביצים לסיר עם תערובת רסק התפוחים שנותרה, ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את המילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
אופים עד המילוי מוגדר, על 1 שעה; אפשר להתקרר לפני ההגשה. מקררים שאריות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה