ייתכן שפאולה דין סוואנה היא הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1701 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, סוכר, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: סוואנה גאמבו-פאולה דין, פאי תפוחים של פאולה דין, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
חותכים קמח לקיצור בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
3
מוסיפים מלח ומערבבים מספיק מים כדי להפוך בצק נוקשה. ללוש מעט ביחד. לצנן בצק לפני השימוש.
מערבבים תפוחים, קמח, סוכר וקינמון ומערבבים קלות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
לשימור,
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
בקערה קטנה לשלב יחד חמאה, סוכר חום, קמח, פקאן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
תפוח נוסף אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
9
שכבה זו לערבב מדי פעם בין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
10
באמצעות קערה אל חלד, להתחיל שכבות תפוחים פרוסה אחר פרוסה, חפיפה מעט החל העיגול החיצוני של הקערה ועובד לכיוון המרכז. לדחוף בחוזקה כמו השכבות לבנות. לעגל את השכבה העליונה של פרוסות תפוח כאשר אתה מגיע למעלה. שים שכבה אחת של תפוחים פרוסים בקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
11
קח את מחבת הפאי עם הקרום התחתון ביד שמאל ואת קערת הנירוסטה של תפוחים פרוסים ביד ימין והפוך. שים קצות אצבע תחת קצה הקערה כדי לשחרר את האוויר בעדינות להרים. עיתונות ותפוחים מוצקים וליישר.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
לסובב חבלי ליקריץ
12
מוסיפים פרוסות תפוח כדי להסיר קצוות חדים (כדי לא לנקב את בצק העוגה).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
לשימור,
13
מוסיפים פרוסות תפוחים לחלק העליון של העוגה כדי לעגל.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
14
הוסף 4 כפות של טפיחות חמאה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות
15
מרדדים את הקרום העליון באמצעות בצק העוגה שנותר. בעדינות למקם את הקרום העליון מעל תל של תפוחים. להחליק את הצדדים של קרום העוגה לכיוון החלק התחתון של העוגה מושך על קרום נוסף. צבטו למטה כדי לאטום 2 שכבות יחד. פשטידת קרים בפעם הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגות
לשימור,
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים
16
חותכים קרום נוסף עם החלק האחורי של סכין חדה. מקשטים מחדש את הקצוות ודוחפים לעבר העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
17
מברשת עם חלב ומפזרים סוכר שפשוף יד שמאל שלך מלמטה עד באופן שווה להפיץ את הסוכר שלך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
18
שים 5 פתחי קיטור עם סכין קטנה לכיוון החלק העליון של העוגה. אל לפרוק בחלק העליון כפי שהוא יגרום העוגה לפצל פתוח כפי שהוא אופה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
19
אופים בין 350 ל 375 מעלות F במשך 1 שעה, 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
20
בואו מגניב לפחות 1 שעה.
21
מורחים ציפוי פקאן קרמל חם על גבי הקרום החל בבסיס העוגה מעל הנפיחות ועובדים לקראת החלק העליון.