קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים ואגסים

פאי תפוחים ואגסים
פאי פירורי תפוחים ואגסים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קיצור ירקות מוצק, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת בורבון-אגס, חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), ו פאי פירורי ריבס ועוגת פירורי תפוחים.

הוראות

1
שלב את הקמח, המלח והסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1
שלב את הקמח, הסוכר, הקינמון והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה והדופק ליצירת פירור בינוני (עם חתיכות בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מפזרים את הציפוי מעל התפוחים והאגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לשימור,לשימור,
4
אופים במשך שעה 1, או עד הקרום הוא חום זהוב התפוחים רכים.הערה מראש: העוגה יכולה להתבצע עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים להתקרר, ואז מכסים ומקררים. כדי להתחמם, הביאו את הפשטידה לטמפרטורת החדר, ואז חממו בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודהקמח לכל מטרה, בתוספת יותר עבור משטח העבודה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחים סמית סבתאתפוחים סמית סבתא596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון3(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון3(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגסיםאגסים3(חוֹרֶף)קיצור ירקות מוצק, קרקיצור ירקות מוצק, קר6(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, קרה וחתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, קרה וחתוכה לחתיכות8(חוֹרֶף)(1 מקל) חמאה ללא מלח, קר לחתוך לחתיכות(1 מקל) חמאה ללא מלח, קר לחתוך לחתיכות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס (על אגוזי מלך, קצוץ דק1/2 כוס (על אגוזי מלך, קצוץ דק