פאי תפוחים טעים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי תפוחים טעים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 289 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פאי תפוחים טעים, פאי תפוחים טעים באמת, ו עוגת גבינה טעימה בטעם תפוח-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב 2 כוסות קמח 1 כפית מלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. לחלק לשניים; צורה ל 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
תנור חום עד 218°. עם מערוך מקומח, לגלגל מאפה אחד עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר, 1/4 כוס קמח, קינמון, אגוז מוסקט ו 1/8 כפית מלח. מערבבים בתפוחים עד מעורבב היטב. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים מעל מילוי. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מ שולי הצלחת.
לגלגל סיבוב אחר של מאפה לתוך סיבוב 10 אינץ'. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח. פתח למעלה מאפה מעל מילוי; לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל לפי הצורך. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 40 עד 50 דקות או עד הקרום הוא חום ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום, הסרת נייר במשך 15 דקות האחרונות של אפייה.