פאי תפוחים סודי ביותר
סודי ביותר פאי תפוחים דורש בסביבה 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סוכר טורבינדו, קמח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 9%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: סופגניות אפויות פאי תפוחים, חטיפי פאי חמאת תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס)
מרדדים כדור בצק אחד כך שיתאים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת העוגה.
מרדדים את הקרום העליון ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו תפוחים פרוסים, סוכר לבן, סוכר חום, 2 כפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, כוסברה, פלפל אנגלי וציפורן.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך פגז עוגה. נקודה עם חמאת כף שנותרה. מכסים בקרום עליון, אוטמים קצוות וחותכים עודפי בצק. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מפזרים מעל סוכר טורבינדו.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 עד 90 דקות, או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע.