פאי תפוחים סודי ביותר
עוגת תפוחים סודית היא קינוח צמחוני לקטו אובו . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בסביבות 0 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 364 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סוכר טורבינדו, סוכר, תפוחים חמוצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוטב הבולונז שלי "הסודי" ,הסוד לתבשיל סיר טלה המיידי הטוב אי פעם , והסוד לסטייק טאקו פילה מיניון קל .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס)
מרדדים כדור בצק אחד כך שיתאים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'.
מניחים את הקרום התחתון בצלחת הפאי.
מרדדים את הקרום העליון ומניחים בצד.
בקערה גדולה מערבבים תפוחים פרוסים, סוכר לבן, סוכר חום, 2 כפות קמח, קינמון, אגוז מוסקט, כוסברה, פלפל אנגלי וציפורן.
מערבבים היטב ויוצקים לקליפת הפאי. מנקדים בכף החמאה הנותרת. מכסים בקרום העליון, אוטמים את הקצוות וחותכים את עודפי הבצק. צור כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר לאדים לצאת.
מפזרים למעלה סוכר טורבינדו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 90 דקות, או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת.