פאי תפוחים עם צימוקים רום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. אם יש לכם מלח, גרידת לימון, מלטש סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא רום עם צימוקים לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 שעה.
לשים מתלה תנור במצב באמצע עם תבנית אפייה כבדה גדולה על מתלה ומחממים תנור ל 218°.
לשפשף יחד סוכר חום, קמח, גרידה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח עם האצבעות בקערה גדולה עד לא גושים להישאר. קליפה ותפוחי ליבה, ואז לחתוך 1/2 אינץ ' רחב פלחי ולהוסיף לתערובת סוכר, זורק בעדינות למעיל.
מוסיפים צימוקים עם כל נוזל וזורקים עד בשילוב.
מרדדים את פיסת בצק גדולה יותר לתוך סיבוב 13 אינץ ' (לשמור על חתיכה שנותרה מקוררת) על משטח מקורנת קלות עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות. התאמה לצלחת פאי 9 אינץ'(קיבולת 4 כוס) וקצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ'. פגז צינה תוך מתגלגל החוצה קרום העליון.
מרדדים חתיכה קטנה יותר של בצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לסיבוב 11 אינץ'.
כף מילוי באופן שווה לתוך פגז, ואז נקודה למעלה עם חמאה.
מאפה מברשת overhang עם קצת חלב, ולאחר מכן לכסות את העוגה עם עגול מאפה. לקצץ מאפה סומק עם קצה צלחת עוגה באמצעות מזמרה במטבח, ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד crimp דקורטיבי.
מברשת קלה העליון של עוגה עם כמה חלב שנותר ומפזרים בכל רחבי עם סוכר מלטש.
חותכים 3 פתחי אדים בקרום העליון עם סכין חדה קטנה.
אופים עוגה על תבנית אפייה חמה 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב ומילוי מבעבע, 45 עד 50 דקות יותר. עוגה מגניבה על מדף כדי חם או טמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות.
* כדי להשיג איזון אידיאלי של טארט ותפוחים מתוקים, השתמשנו 2 טעים זהב או גאלה, 2 Winesap או סבתא סמית, ו 2 מקינטוש או מרגל צפוני (תצטרך 6 תפוחים בסך הכל).* צימוקים יכול להיות ספוג רום 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* העוגה יכולה להתבצע 8 שעות קדימה ונשמרת, חשופה, בטמפרטורת החדר.