פאי תפוחים פירור
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים פירור יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם קמח, קינמון טחון, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 96 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חטיפי פירורי פאי דלעת (ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק + טבעוני), פאי פירורי ריבס ועוגת פירורי תפוחים, ו סופגניות אפויות פאי תפוחים.
הוראות
מערבבים את הסוכר הלבן 1 כף מהקינמון ואגוז המוסקט יחד בקערה קטנה.
שכבת תפוחים ואז תערובת סוכר. ואז לחזור על שכבות עד מתוך תפוחים.
מערבבים יחד את הקמח והסוכר החום והקינמון והחמאה. השתמש במזלג עד שהוא מתפורר.
מפזרים תערובת על גבי תפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) במשך 40-50 דקות. מכסים את החלק העליון במשך 15 הדקות הנותרות כדי להימנע מהשחמה יתר.