פאי תרד
פאי תרד עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' אחד.
בקערה גדולה, לשלב את התרד, גבינת פטה, גבינת קוטג', בצל, תיבול עוף, שמיר, פלפל ומלח.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך צלחת מוכנה.
מערבבים יחד את פירורי הלחם וחמאה.
מפזרים מעל תערובת תרד ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.