פאי תרד אני
פאי תרד אני ללא גלוטן ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, תרד, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת בורבון אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מסדרים פרוסות בייקון במחבת בינונית. מטגנים מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה ומעט פריך.
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים לתחתית פגז העוגה. כיסוי עם תרד.
בקערה בינונית, להכות יחד ביצים, סוכר, מלח, אבקת בצל, בצל טחון, שום ופלפל. לאט מוסיפים חלב שרוף.
יוצקים תערובת על תרד בקליפה. למעלה עם גבינה קרועה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.