פאי תרד ופטה דורש בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם יריעות בצק עלים, עשב שמיר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 79%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: המבורגרים של עוף תרד ופטה (המכונה גם המבורגרים של ספנקופיטה) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב תרד ופטה, מטבל פטה-תרד, ו פאי פטה תרד.
הוראות
1
להפשיר את המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את השמן במחבת בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
7
מסירים את המחבת מהאש ונותנים לה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מקציפים את המרק, הביצים ועשב השמיר בקערה בינונית. מערבבים פנימה את תערובת הגבינה והתרד.
מרכיבים שתצטרך
שמיר
תרד
גבינה
ביצה
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
קפלו את המאפה על משטח מקומח קלות.
10
מגלגלים למלבן בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
11
מניחים אותו בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. למעלה עם תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מרדדים את דף המאפה שנותר ומניחים אותו מעל תערובת התרד.