פאייה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-40 גרם חלבון, 34 גרם שומן ובסך הכל 792 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 ומחירו 2.46$ למנה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, פפריקה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאייה מיקסטה במחבת (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), ומחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר).
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מתנע ארובה, עיתון, שמן צמחי ו-4 פאונד פחם טבעי, מחבת פאייה מפלדת פחמן בגודל 15 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
חוטי זעפרן
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות אורז קצר או בינוני
3
מפזרים 4 עד 5 חתיכות עיתון בשמן צמחי ומניחים בתחתית פתח ארובת פחמים. ממלאים את הארובה במחצית מהפחם ומדליקים את העיתון.
מרכיבים שתצטרך
אורז קצר או בינוני
4
כאשר הפחמים מכוסים קלות באפר אפור, יוצקים בזהירות על הרשת התחתונה של גריל קומקום ומפזרים באופן שווה. משטחים את הפחם הלא מואר שנותר, ומפזרים בצורה אחידה כדי לא לחנוק את הפחם המואר. מכניסים את הרשת השנייה לקומקום ומכסים עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
3 פאונד עם עצם, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בינתיים, חצו את העגבניות בחצי והוציאו את הגרעינים למסננת דקה המונחת מעל קערה קטנה כדי לתפוס את המיץ. מגררים את חצאי הזרעים בצד החור הגדול של פומפיה קופסה וזורקים את הקליפות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
10
מחממים את שמן הזית במחבת הפאייה על הגריל המוכן. מתבלים את העוף מכל הצדדים ב-2 כפיות המלח הנותרות. לאחר ששמן הזית מנצנץ, מוסיפים את העוף ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-5 עד 6 דקות לכל צד. מעבירים את העוף לשוליים החיצוניים של התבנית.
מוסיפים 4 כוסות ממרק העוף החם ומערבבים לפיזור שווה של האורז במחבת, מוודאים שכל האורז שקוע לחלוטין בנוזל. מנקודה זו ואילך אין לערבב את הפאייה. לאחר 8 עד 9 דקות, כאשר כל הנוזלים נספגים והאורז נראה יבש, מוסיפים עוד 4 כוסות מרק. ממשיכים לבשל ללא ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ-8 עד 9 דקות. האורז צריך להיות יציב לביס ולגרגרים יש נקודה לבנה קטנטנה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.