המתכון פאייה ספרדית של סרסוטה יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 736 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פלפלים, אפונה, מולים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריז לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. נסו פאייה ספרדית, פאייה בסגנון ספרדי, ו פאיית אטריות ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרק-מוסיפים 3/4 כוסות של מרק עוף, זעפרן ועלה המפרץ ומביאים לחום בינוני. ומבשלים. אתה תביא אותו לרתיחה ממש לפני שאתה מוסיף אותו לאורז.בשר וירקות בסיס - עכשיו במחבת הגדולה שלך, להוסיף את שמן זית ולהביא לחום בינוני. יבש את העוף ולאחר מכן מחבת לצרוב את העוף עד חום זהוב, זה ייקח רק כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
זעפרן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר לצלחת לכסות.לאחר מכן מוסיפים את צ ' וריסו, חזיר וחזיר. לבשל עד מבושל דרך כ 5-7 דקות. ואז ממש על גבי בשרים אלה, מוסיפים את השום, בצל, בצל ירוק ומבשלים עוד 3-4 דקות עד הבצל מתחיל להתרכך.עכשיו על גבי תערובת הירקות, להוסיף את שרימפס גדול לטגן רק 2-3 דקות עד השרימפס פשוט להתחיל להפוך ורוד. ואז לבחור את השרימפס ולהגדיר לצד עם העוף.אורז - קודם כל, להביא את מרק העוף עד לרתיחה רק דקה או שתיים לפני שאתה מוסיף אותו לאורז ואל תשכח להסיר את עלה המפרץ עכשיו להוסיף את האורז למחבת ומערבבים כדי מעיל אותו היטב עם ירקות שמן, צ ' וריצו, בשר חזיר וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מפזרים את הפטרוזיליה, ומוסיפים את מרק העוף, היין, מיץ לימון ואפונה, מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לחום בינוני / בינוני גבוה ומבשל, חשף ערבוב מדי פעם על 10-15 דקות. עדיין יהיה קצת נוזל במחבת אם לא, רק להוסיף קצת יותר ציר עוף, אתה לא רוצה לשרוף על הקרקעית.עוף ושרימפס ... החזירו את העוף והשרימפס לאורז וקברו אותם באורז.מאכלי ים --
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הצדפות, המולים והבקלה לאורז שוב דוחפים אותם מעט באורז כדי לספוג את כל הטעמים. אני אוהב לדחוף אותם כך שכאשר הם פותחים הם פותחים עם הפנים החוצה (זה רק נראה יפה יותר). בדוק את רמת המרק שלך שוב. אתה לא רוצה את זה רך, אבל אתה רוצה קצת לחות.גימור - שתי גרסאות. יש המעדיפים לאפות אותו ב 325, כדי לסיים את בישול פירות הים. אני מעדיף לכסות את שלי על הכיריים רק עד מאכלי הים נעשה. בערך 10-15 דקות. אני אוהב את השיטה העליונה תנור בקלות אבל אתה יכול להשתמש בכל שיטות עובד טוב בשבילך. אני מסיר אותו מהחום ופשוט נותן לו לנוח כמה דקות לפני שאתה מגיש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקשטים עם פלחי לימון, אני סוחט כמה מעל וכמה פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מגישים עם סלט בצד נחמד, עם טעמים ספרדיים של זיתים, עגבניות, בצל אדום, אולי כמה לבבות ארטישוק ויניגרט לימון ויש לך ארוחת ערב מדהימה. אני יודע שיש הרבה צעדים, אבל זה לגמרי שווה כל דקה. פשוט לקחת את הזמן להכין הכל מראש ואז זה רק עניין של לשים את כל זה ביחד.
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרידנטה טרידנטה Tempranillo. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.