פאיית פירות ים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה טוב. מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
כדי להכין מרק, לשלב את הראשון 4 מרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
כדי להכין תערובת עשבי תיבול, לשלב פטרוזיליה והבא 4 מרכיבים (פטרוזיליה דרך 2 שיני שום); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3
כדי להכין פאייה, לקצץ רקמת חיבור מ monkfish; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
חום 1 כף שמן במחבת פאייה גדולה או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להוסיף דגים וחסילונים; לטגן 1 דקה (תערובת פירות ים לא יהיה מבושל דרך).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הסר תערובת פירות ים מחבת, ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף בצל ופלפל בל למחבת, ו לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את העגבניות, פפריקה, פלפל אדום כתוש, ו 3 שיני שום; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9
מוסיפים אורז, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, תערובת עשב, ואפונה. מביאים לרתיחה נמוכה, ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מוסיפים צדפות למחבת, מלטשים אותן בתערובת אורז. לבשל 5 דקות או עד פגזים לפתוח; להשליך כל פגזים שלא נפתחו. מערבבים בתערובת פירות הים, ומסדרים שרימפס, ראשים למטה, בתערובת אורז. מסדרים פימנטו פרוסות ספוקליק על גבי תערובת אורז; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)