פאייה פירות ים (Avec אריק) יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם קלמרי, פילה בס ים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאייה פירות ים, ו פאייה פירות ים.
הוראות
1
מחממים מחבת פאייה גדולה יצוקה או נירוסטה (או שווה ערך) על חום גבוה בינוני ומוסיפים את שמן הזית; צ ' וריסו קוק כדי לעבד את השומן, על 5 דקות.2 להפחית את החום ואת בצל sdd, שום, זעפרן, כורכום ולאפשר את הבצל להזיע עד להתרכך, אבל לא השחמה, על 8 דקות.3 מערבבים את האורז כדי מעיל עם שמן טוסט קל, על 3 דקות.4
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
כורכום
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
זעפרן
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
למריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ציר עוף ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם, הוספת מים אם התערובת הופכת יבשה.5 מערבבים באפונה, ולאחר מכן לקנן את הבס באורז; תן לבשל עד הדג רק מתחיל לקבל אטום, 5 דקות.6 מסדרים את הקוקלים או הצדפות בטפיחות, מניחים את הצירים לתוך האורז, כך שהם נפתחים יפה; ואז מניחים את המולים סביב בצורה דומה.7 להפוך את חלק הדג, ולאחר מכן למקם את השרימפס בתבנית גם כן; לסדר את רצועות הפלפל כמו גלגל חישורים.8 לבשל עוד 5 דקות, ולאחר מכן להפוך את השרימפס; לארגן את קלמרי מסביב.9 לאחר פגזים כל פתוחים (להשליך את אלה שלא נפתחים), פירות הים צריך להיות אטום ומבושל דרך; מפזרים פטרוזיליה ולסדר את פלחי לימון סביב הקצה החיצוני של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טריז לימון
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. Zuccardi Q Tempranillo עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.