Pan Bagnat הוא a חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, באגט, זיתי קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 דקות. מתכונים דומים: פאן באניה, פאן באניה, ו פאן באניה.
הוראות
1
מערבבים טונה, זיתים, בצל, אנשובי, חרדל, פטרוזיליה, צלפים, חומץ ושמן בקערה, באמצעות מזלג לשבור חתיכות של טונה. מחלקים עגבניות וחסה בין 4 חתיכות התחתון של בגט; העליון כל אחד הפרוסות עם 1/4 של תערובת הטונה. מכסים סנדוויצ ' ים עם חתיכות שנותרו של לחם; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בגט
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)