Pan Bagnat Gribiche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פאן באניה, רוטב גריביש, ו רוטב גריביש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הביצה בסיר קטן ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים על הכיריים ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, לכסות ולכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
בואו לשבת על המבער במשך 5 דקות.
4
הסר להתקרר במי קרח. [הערה-יש לי תנור חשמלי glasstop כך המבער שלי נשאר די חם. אם יש לך תנור גז( יש לך מזל), אתה יכול לתת לו לשבת עוד דקה. אתה רוצה חלמון לבן מבושל אבל עדיין רך]
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
בעוד הביצה מבשלת, לשלב את שאלוט עם vinegars בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
לקלף את הביצה וקוביות ביצה לבן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(קיבלר)
7
מניחים את החלמון בקערה עם אנשובי ודיז ' ון וקמצוץ מלח. שוט / מחית עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
(צינור גדול)
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
לטאטא בצלצלים וחומץ ולאחר מכן לטפטף לאט בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מערבבים את הביצה הקצוצה, צלפים, זיתים ועשבי תיבול. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.