קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאן בגנאט א גריביצ'ה

פאן בגנאט א גריביצ'ה
Pan Bagnat Gribiche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חומץ שרי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פאן באניה, רוטב גריביש, ו רוטב גריביש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצה בסיר קטן ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מניחים על הכיריים ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, לכסות ולכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
בואו לשבת על המבער במשך 5 דקות.
4
הסר להתקרר במי קרח. [הערה-יש לי תנור חשמלי glasstop כך המבער שלי נשאר די חם. אם יש לך תנור גז( יש לך מזל), אתה יכול לתת לו לשבת עוד דקה. אתה רוצה חלמון לבן מבושל אבל עדיין רך]
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
בעוד הביצה מבשלת, לשלב את שאלוט עם vinegars בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
לקלף את הביצה וקוביות ביצה לבן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
7
מניחים את החלמון בקערה עם אנשובי ודיז ' ון וקמצוץ מלח. שוט / מחית עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
(צינור גדול)(צינור גדול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
לטאטא בצלצלים וחומץ ולאחר מכן לטפטף לאט בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מערבבים את הביצה הקצוצה, צלפים, זיתים ועשבי תיבול. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
10
מערבבים את הטונה עם הרוטב. אני משתמש 1/4 כוס רוטב לכל פחית טונה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
כדי להרכיב את הכריך, לצבוט את הבצק הנוסף באמצע כל חתיכת לחם, מה שהופך את סירה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
טפטוף החלק הפנימי של הלחם עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
13
למלא את הסירה עם טונה העליון עם פרוסות בצל, צנון ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
14
מניחים על חתיכת הלחם העליונה. לעטוף בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
מניחים על צלחת במקרר מלמעלה עם מחבת ברזל יצוק הכבד ביותר שלך מלא כמה שימורים. אני עוזב את הלילה שלי וזורק את קופסת האוכל שלי בבוקר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרהטונה, לאדם, רצוי בשמן אבל השתמשתי במים לפני בעת צרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, קצוצים בערךצלפים, קצוצים בערך2(חוֹרֶף)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)1(קיבלר)(קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאיכות טובה שמן זית כתית מעולהאיכות טובה שמן זית כתית מעולה4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחם צרפתי או באגטיםלחם צרפתי או באגטים2(חוֹרֶף)עשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגוןעשבי תיבול טחונים, כל שילוב של עירית, פטרוזיליה וטרגון4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)זיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כןזיתים, קצוצים דק. אני משתמש Cerignola כי הם האהובים עליי אבל nicose יהיה נחמד גם כן4ריבס, קצוץ טרי או קפואצנון פרוס דקצנון פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל אדום פרוס דקפלפל אדום פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלוט חתוכים לקוביותשאלוט חתוכים לקוביות2(חוֹרֶף)חומץ שריחומץ שרי2(יכול להיות או להרחיק)dijon מחיטה מלאהdijon מחיטה מלאה